Prøve/Mønsterservice

Prøve/Mønsterservice

Gratisprodukter for å prøve

Hvis du ønsker å føle og prøve produktene våre før du legger inn bestillingen din, sender vi deg gjerne gratis prøver for å sjekke ut. Mønstrene vil hjelpe deg med å finne de riktige størrelsene for deg og laget ditt, spesielt med klær med smalt snitt.

Vennligst send produktene etter 14 dager med nok porto tilbake til oss. Sendinger uten nok frankering kan ikke bli mottatt av oss!

*Produktkvalitetsprøver: Ved noen produkter tilbyr vi kun prøver i én størrelse. Disse tjener til å vise kvaliteten og utførelse av disse produktene. Du kan bruke prøvene fra andre produkter for å bestemme størrelsen.

Produkt --> Størrelsesprøve
Sykkeltrøye CL3 Basic Langarm --> Sykkeltrøye C3 Basic
MTB-trøye FL1 Kids Langarm --> Trøye F1 Kids
Tempodrakt CTL7 Epic Langarm --> Tempodrakt CT7 Epic

Jeg vil bestille mønster:


Vår epost kan bli fanget opp av ditt spamfilter. Vennligst sjekk jevnlig over de neste par dagene dersom du ikke har mottatt vår epost.

Hvor har du hørt om oss?

Sikkerhetskode*

Vennlig tast inn følgende sikkerhetskode: 1639

Bekreftelse av våre generelle vilkår og betingelser

Hermed godkjenner jeg de alminnelige kjøpsvilkårene som gjelder forsendelse av mønsterprøver (punkt 7).

For mer informasjon, se våre Generelle Handelsvilkår

Samtykke til lagring av personlig informasjon

Jeg samtykker i at informasjonen min brukes av owayo GmbH for å sende meg en prøveforsendelse. Du kan tilbakekalle dette samtykket når som helst innenfor det juridiske rammeverket.

Du finner mer informasjon i våre personvernregler.Vi ber om forståelse for at ikke alle design og fargekombinasjoner kan være på lager på grunn av det store antallet designalternativer. Vi gjør imidlertid vårt ytterste for å alltid ha tilstrekkelige mengder av de vanlige størrelsene tilgjengelig for deg.