Ekte produsent

Ekte produsent

Vi produserer alle våre produkter selv

Vi er ekte produsenter og produserer våre produkter selv. Hver tråd, hver søm, hver detalj er bearbeidet akkurat slik vi hadde tenkt. Leveransen blir sendt fra vårt lager den dagen vi har planlagt og kvaliteten på hvert enkelt produkt er akkurat som det skal være. Dette gjør ikke bare oss glade, men framfor alt våre kunder.

Forskning og utvikling

Forskning og utvikling

Vår FoU-avdeling utvikler stoffer og produkter som oppfyller de høyeste krav til kvalitet og passform – men garanterer deg samtidig størst mulig frihet i design.

Stort ekspresslager

Stort ekspresslager

For å produsere bestillinger i alle størrelser fleksibelt og raskt for deg, venter rundt 200 000 kg funksjonsstoffer på videre bearbeiding i vårt ekspresslager.

Sofistikert produksjon

Sofistikert produksjon

Produksjonen av våre sportsklær foregår i våre høyteknologiske haller. Datastyrte systemer garanterer behandling nøyaktig på millimeteren og på høyeste nivå.

Spesialisert systue

Spesialisert systue

Våre syersker spesialiserer seg på individuelle produkter. Takket være deres ekspertise kan vi garantere feilfri bearbeiding av våre funksjonelle stoffer samt høy kvalitet og konsistent passform på produktene våre.

Kontrollert kvalitet

Kontrollert kvalitet

Kvaliteten på produktene våre kontrolleres på ulike punkter gjennom hele produksjonsprosessen. Før sending måler skreddermestere klærne tilfeldig for å utelukke størrelsesavvik.

Vi kan handle.<br />Med en gang.

Vi kan handle.
Med en gang.

De som holder i snorene kan også trekke i dem. Takket være vår egen produksjon kan vi organisere ekspressproduksjon for deg og oppfylle mange ønsker.

Våre produkter<br />har korte veier.

Våre produkter
har korte veier.

Fordi vi har våre prosesser i egne hender, kan vi nesten helt utelukke leveringsproblemer.

100%<br />Kvalitet

100%
Kvalitet

Vår utviklingsavdeling er nært knyttet til vår produksjon. Dette gjør oss i stand til å utvikle produkter som oppfyller de høyeste kravene.