owayo
Dart
owayo
owayo
Dart

Design egen darttrøye

Bruk 3D-konfiguratoren til å trinn for trinn designe darttrøyer som samsvarer nøyaktig med ideene dine. Alternativt kan du sende oss ditt eget layoutdesign eller vi kan lage et spesielt design for deg. Uansett hva du velger er alle inskripsjoner og logoer allerede inkludert i prisen.

til 3D-Konfiguratoren

Gratis 3D-konfigurator

Med vår 3D-konfigurator er veien til din egen darttrøye rask og enkel. Design dartskjortene dine selv.

til 3D-Konfiguratoren

Våre produkter

I tillegg til trøyer i ulike design, tilbyr owayo også lagjakker og annet tilbehør. Du finner hele samlingen her.

Aktuell leveringstid

Informasjon om vår leveringstiod (Standard og ekspress) finner du her.

Made in Germany

Vi produserer våre produkter i Tyskland for å kunne garantere våre kunder den beste kvaliteten og våre ansatte de beste arbeidsforholdene.

Bestill ubegrenset antall

Det spiller ingen rolle om du trenger én trøye eller ti tusen – du kan bestille så mange eller så få som du ønsker hos oss. Takket være vår produksjon i Tyskland vil varene dine bli levert akkurat når vi lover det. ... videre til en eller ti tusen

Alt inkludert

Hos owayo kan du designe sportsklærne dine selv. Flerfargede logoer, våpenskjold, til og med bilder er mulig - alt inkludert i prisen. ... videre til mitt design

Forskning og utvikling

Vi inngår ingen kompromisser når det kommer til passformen til fotballklærne våre. Hos oss utvikles hvert produkt i en kompleks prosess, og på denne måten kan vi støtte våre hobby- og klubbutøvere i deres prestasjoner på best mulig måte. ... videre til forskning og utvikling

Nyheter
Vi har jobbet for
[... og over 3000 andre bedrifter]


Design dine egne darttrøyer og få dem trykt

Design darttrøyene dine helt etter egne ideer. Du velger krage (rundhals, V-hals eller ståkrage) og med eller uten brystlomme. I tillegg finner du også mange design tilgjengelig og en fargepalett med over 150 farger. Fullfør dartskjortene dine med spillernavn og sponsorlogoer.

Nyttige tips for bestilling av trøyer

Mål trøyestørrelsene for dartlaget ditt på forhånd. Hvis du fortsatt er usikker, kan du også bestille prøvetrøyer for å prøve når som helst.
Start nå i 3D-konfiguratoren og design din egen darttrøye!

Bestillingsprosess for darttrøyer

Når du er ferdig med å designe darttrøyene dine er det bare å legge designet i handlekurven og sende det av gårde. Vi vil deretter kontrollere designet ditt og sende det tilbake til deg for endelig godkjenning. Nå kan vi starte produksjonen og etter 2 til 5 uker leveringstid (avhengig av sesong) vil du holde darttrøyen din i hendene.

Slik når du oss

Vi vil gjerne gi deg personlig råd via telefon, e-post eller via vårt kontaktskjema. Vi ser frem til å høre fra deg!

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
Dartklær er tildelt et gjennomsnitt på 4.9 av 5 stjerner basert på 994 eKomi-anmeldelser