Økologisk ansvar

Økologisk ansvar

Vi snakker ikke så mye om miljøvern - vi lever det.

Alle som lever i denne verden og bruker dens ressurser bærer ansvar. Som selskap ønsker og må vi være et godt eksempel og det var vi klar over fra starten. Derfor har vi ikke bare levd miljøvern siden i går, men har jobbet hver dag siden selskapet ble grunnlagt for å gjøre prosessene og produktene våre enda mer miljøvennlige.

Fornybare energi

Fornybare energi

Elektrisitet er ikke noe du velger - du bare trenger det. Men du kan fortsatt bestemme hvor strømmen som driver maskinene i produksjon kommer fra. Vi har derfor brukt grønn strøm fra fornybare kilder siden 2001 og har allerede spart mer enn 2500 tonn CO2. Vi ønsker ikke å sette negative spor etter oss i miljøet med den energien vi trenger – fordi generasjonen etter oss fortjener også å få sykle utendørs.

Ikke et eneste stykke for mye

Ikke et eneste stykke for mye

Produktet av størst bekymring for miljøet er det som ikke brukes. Dessverre produserer mange bedrifter i dag mer enn menneskeheten trenger. Vi produserer utelukkende etter kundebestilling og slik produseres ikke noe som ikke også blir brukt.

Økotex og Bluesign

Økotex og Bluesign

Liten etikett - stor bakgrunn: Den uavhengige Ökotex-etiketten spesifiserer nøyaktig hva som ikke kan være i et stoff. Vi bruker kun stoffer med Ökotex- eller Bluesign-etiketten til våre klær.

Bruk energi effektivt

Bruk energi effektivt

Vår lysfylte og godt isolerte byggning er utstyrt med aktiv energistyring og hjelper oss å spare energi.

Unngå scraps

Unngå scraps

Det gjør vondt i hjertet når vi må kaste ubrukte stoffrester. Derfor hjelper intelligente systemer oss med å redusere stoffavfall til et minimum.

Papirløst kontor

Papirløst kontor

Nesten annethvert industrielt felt tre blir bearbeidet til papir. Derfor valgte vi et (nesten) papirløst kontor der skriveren brukes meget sjeldent.

Resirkuleringspartner

Resirkuleringspartner

Selv den mest effektive produksjonen produserer avfall. Alle rester kastes av sertifiserte firmaer. Resirkulerbart materiale mates inn i materialkretsløpet.

Du har enda spørsmål om miljøvern?
Skriv gjerne til oss
umwelt@owayo.de