• Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
owayo
Fotball
owayo
owayo
Fotball

Design egen fotballdrakt

Lag fotballdraktene dine akkurat slik du forestiller deg! Med hjelp fra vår 3D-konfigurator er det enkelt og behagelig å skape dine egne drakter hjemmefra. Fotballdrakter fra owayo kan du lage i over 150 forskjellige farger og bestilling er mulig selv fra ett eksemplar. Din skrift og logoer trykker vi rett på drakten og er inkludert i prisen.Mehr...

til 3D-Konfiguratoren

Skreddersy fotballdrakter i vår 3D-Konfigurator

Aldri har det vært lettere å være kreativ: Skreddersy dine egne fotballdrakter selv, med owayo 3D-Konfigurator.

til 3D-Konfiguratoren

Fotball produktoversikt

Vi produserer ikke bare fotballdrakter men også shorts, lagjakker og fotballstrømper. Her finner du hele fotballkolleksjonen vår.

Aktuell leveringstid

Informasjon om vår leveringstiod (Standard og ekspress) finner du her.

Made in Germany

Våre fotballklær blir produsert i Tyskland. Slik kan vi garantere våre kunder best mulig kvalitet og samtidig gi våre medarbeidere de beste arbeidsvilkårene.

Bestill ubegrenset antall

Det spiller ingen rolle om det er ett stykke eller ti tusen - du kan bestille hvilket som helst antall fra oss. Dine sportsklær vil bli levert i tide takket være vår produksjon i Tyskland. ... videre til en eller ti tusen

Alt inkludert

Hos owayo kan du skreddersy dine egne fotballdrakter. Navn, nummer, logoer med flere farger og lagvåpen, samt bilder kan alt trykkes på skjortene. Og det beste av alt er at det er inkludert i prisen. ... videre til mitt design

Forskning og utvikling

Vi inngår ingen kompromisser når det kommer til passformen til klærne våre. Hvert produkt er utviklet i en kompleks prosess for å støtte våre amatører og profesjonelle idrettsutøvere i deres prestasjoner på best mulig måte. ... videre til forskning og utvikling

Våre partnere i profisport
Nyheter
Vi har jobbet for
[... og over 3000 andre bedrifter]


Slik skreddersyr du din egen fotballdrakt

Tre enkle skritt til din perfekte drakt.

  • Åpne ditt ønskede produkt i vår 3D-Konfigurator.
  • Velg så fra utallige design og over 50 farger.
  • Legg til logoer, skrift og sponsorer i konfiguratoren og plasser dem fritt på fotballdrakten.

Skreddersy drakter til hele laget/klubben

Med vår 3D-Konfigurator kan du skape drakter til hele fotballklubben, akkurat slik du vil ha dem. For å være sikre på at størrelsene passer byr vi gratis prøvetrøyer. Mer informasjon finner du her: Drakter til hele laget.

Slik fungerer bestillingen hos oss

Først lager du drakten selv i vår 3D-Konfigurator, så tilbyr vi gratis prøvedrakter. Når de nødvendige størrelsene er bestemt, sender du designet via handlekurven til oss. Vi kontrollerer om designet er passende for drakten før vi så ber om tillatelse til å starte produksjonen, og etter kort produksjonstid er draktene på vei hjem til deg!

Ofte stilte spørsmål

Hva kan jeg individualisere?

Med vår konfigurator kan du virkelig lage alt selv. Design, farger, logoer, nummer og egne tekster. Dersom designet er veldig komplisert byr vi også en spesiell designservice.

Hvordan berstiller jeg drakter til hele laget/klubben?

Når designet er ferdig kan du bestille prøvedrakter fra oss, og når størrelsene til hele laget er kjent, sender du oss navn, nummer og størrelser.

For hvilke idretter kan jeg bestille trøyer?

Vi produserer ikke bare fotballdrakter, men trøyer for sykling, løping, basketball, ishockey, eSports, håndball og mye mer.

Kontakt

Vi ønsker at du blir 100% fornøyd med din selvlagde trøye og derfor står vi ved din side gjennom hvert skritt av prosessen. Dersom du har spørsmål kan du gjerne melde deg på telefon, E-Mail eller sende en beskjed via vårt kontaktskjema. Dersom du trenger hjelp med kompliserte designs hjelper vårt designteam gjerne videre.

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
Fotballklær er tildelt et gjennomsnitt på 4.8 av 5 stjerner basert på 3.409 eKomi-anmeldelser