Forskning og utvikling

Forskning og utvikling

Vår innovasjon for din motivasjon

owayo sportsklær brukes under tøffe konkurranser, der hvert sekund og hver gangreserve teller. Derfor inngår vi ingen kompromisser med passformen til klærne våre. Hvert produkt er utviklet i en kompleks prosess for å støtte våre amatører og profesjonelle idrettsutøvere i deres prestasjoner på best mulig måte.

Høyutviklede systemer

Høyutviklede systemer

I forsknings- og utviklingsavdelingen jobber vi med høyt utviklede CAD-programmer. De lar oss tilpasse passformen perfekt til produktene våre til hver figurtype og størrelse.

Snitt med høye krav

Snitt med høye krav

Vi inngår ingen kompromisser når vi utvikler produktene våre. Hvert plagg er utviklet med tanke på funksjon og passform på en slik måte at det støtter deg i ytelsen best mulig og kan produseres individuelt i ditt design.

Materialer i utholdenhetstesten

Materialer i utholdenhetstesten

Hvis et nyutviklet materiale har bestått den haptiske testen, utsettes det for streng testing i våre laboratorier før det introduseres. I tillegg til motstandsdyktigheten undersøkes stoffenes fukttransport og pusteevne spesielt.

Utviklet fra de beste

Utviklet fra de beste

På hvert trinn i produktutviklingen jobber vi tett med profesjonelle idrettsutøvere fra en rekke idretter. Deres tilbakemelding fra de praktiske prøvene er en integrert del av utviklingsprosessen.

Vi er fargespesialister

Vi er fargespesialister

I motsetning til vanlige sportstøyprodusenter, produserer vi våre produkter i nesten alle farger. Vi har sjekket og forhåndsdefinert 2.875 fargenyanser fra de vanlige palettene (Pantone, HKS, RAL) slik at vi kan matche fargen din nøyaktig. OCOL-systemet garanterer at fargene på det ferdige produktet er som de skal.

owayo precise-fit

owayo precise-fit

For å garantere en perfekt passform, jobber vi med OFIT størrelsessystem. Med små hopp i størrelsen kan klærne skreddersys nøyaktig til din figur. Derfor tilbyr vi opptil 11 herrestørrelser og 10 damestørrelser i vårt størrelsessystem.