• Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
owayo
eSports
owayo
owayo
eSports

Design egen eSportstrøye

Lag individuelle spilltrøyer for eSport-laget ditt hos owayo! Vi tilbyr deg trøyer i mer enn 150 forskjellige farger og noen forhåndsdefinerte design. Eller så vil vi realisere dine helt fritt designede eSport-trøyer. Påskrifter som sponsor- og klanlogoer kan også integreres i spillskjorten og er allerede inkludert i prisen.Mer...

til 3D-Konfiguratoren

Skreddersy eSportstrøyer selv i vår 3D-Konfigurator

Det har aldri vært enklere å være kreativ: Design dine egne eSports-klær med owayo 3D-konfiguratoren.

til 3D-Konfiguratoren

eSports Produktoversikt

I tillegg til individuelle eSport-trøyer tilbyr vi også lagjakker. Den komplette eSports-samlingen finner du her

Aktuell leveringstid

Informasjon om vår leveringstiod (Standard og ekspress) finner du her.

Made in Germany

Våre eSports-trøyer blir produsert i Tyskland. Vi har derfor full kontroll over kvaliteten på produktene våre og arbeidsforholdene til våre ansatte og kan garantere de høyeste standardene.

Bestill ubegrenset antall

Det spiller ingen rolle om det er en en- eller ti tusen trøyer - hos oss kan alle antall trøyer bestilles. Takket være vår produksjon i Tyskland er du garantert å motta sportsklærne på avtalt dato. ... videre til en eller ti tusen

Alt inkludert

Hos owayo kan du designe dine eSports-trøyer helt etter dine ønsker. Individuelle bokstaver, tagger, lagnavn, flerfargede logoer, emblemer og til og med bilder er mulig uten ekstra kostnad. ... videre til mitt design

Forskning og utvikling

Vi inngår ingen kompromisser når det kommer til passformen til sportsklærne våre. I utviklingsavdelingen vår går hver av produktene våre gjennom en kompleks prosess for å støtte våre amatører og profesjonelle spillere i deres ytelse på best mulig måte. ... videre til forskning og utvikling

Våre partnere i profisport
Nyheter
Vi har jobbet for
[... og over 3000 andre bedrifter]


Skreddersy Gamingtrøyer

Designe dine egne eSports-trøyer og klanskjorter? Du har kommet til rett sted hos oss! For at du raskt skal få de spilltrøyene du ønsker, vil vi vise deg hvordan du lager en individuelt laget eSports-trøye her:

Lag dine egne eSportstrøyer - slik fungerer det

Velg riktig gamingtrøye fra vårt utvalg av trøyer og åpne den i 3D-konfiguratoren. Her kan du lage dine individuelle eSports-trøyer fra over 50 forskjellige farger og mange design. Ferdigstill gamingtrøyene med logoer, inskripsjoner og emblemer, alt er allerede inkludertg i prisen.

Slik kommer gamingskjortene til deg

Så snart du er ferdig med å designe eSports-trøyene, vil du motta en prøveskjorte du kan prøve på på forespørsel. Hvis du vet hvilke størrelser du ønsker å bestille, send oss ​​ditt design via handlekurven i 3D-konfiguratoren så sjekker vi om det egner seg for trykk. Til slutt trenger vi din endelige godkjenning, og etter en kort leveringstid kan du spille i gamingtøryen.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg tilpasse spilltrøyene?

Med vår konfigurator kan du lekende lett lage ditt eget design - med over 50 farger. Du kan selvfølgelig også bruke logoer, våpenskjold og tekster.

Hvordan kan jeg implementere spesielle ideer?

Vi tilbyr også en spesiell designtjeneste. Med denne kan du også implementere veldig individuelle, grafiske ideer sammen med våre designere.

Hvordan bestiller jeg riktig størrelse?

Vi har et nøyaktig størrelsesdiagram for å gjøre valget ditt enklere. Vi tilbyr også en prøvetjeneste: Vi sender deg prøver som du kan prøve hjemme, helt gratis.

Spørsmål? - Vi er her for deg

Hvis noe er uklart, kan du alltid kontakte oss. Vi ser frem til å høre fra deg, for eksempel via telefon eller e-post. Alternativt ser vi frem til å motta en melding via kontaktskjema. Vi hjelper gjerne!

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
E-Sportsklær er tildelt et gjennomsnitt på 4.9 av 5 stjerner basert på 995 eKomi-anmeldelser