• Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
owayo
Ishockey
owayo
owayo
Ishockey

Design egen ishockeytrøye

Design ishockeytrøyer av høy kvalitet etter dine egne ønsker hos owayo! Du kan designe dine egne ishockeytrøyer hos oss - i 35 forskjellige design og 150 forskjellige farger. Du kan plassere logoene, emblemene og sponsorteksten hvor som helst på hockeytrøya, og de er allerede inkludert i prisen. Mer...

til 3D-Konfiguratoren

Skreddersy ishockeytrøyer selv i vår 3D-Konfigurator

Det har aldri vært enklere å være kreativ: Design din ishockeytrøye selv Med owayo 3D-konfiguratoren.

til 3D-Konfiguratoren

Produktoversikt ishockey

I tillegg til individuelle ishockeytrøyer tilbyr vi overbukser, lagjakker og ishockeysokker. Den komplette ishockeysamlingen finner du her.

Aktuell leveringstid

Informasjon om vår leveringstiod (Standard og ekspress) finner du her.

Made in Germany

Det er viktig for oss å kunne tilby våre kunder den høyeste kvaliteten og våre ansatte de beste arbeidsforholdene. Akkurat derfor produseres våre trøyer i Tyskland.

Bestill ubegrenset antall

Det spiller ingen rolle om det er én trøye eller ti tusen - du kan bestille et hvilket som helst antall fra oss. Takket være vår produksjon i Tyskland er varene dine garantert levert til rett tid. ... videre til en eller ti tusen

Alt inkludert

Hos owayo kan du designe ishockeyproduktene dine helt etter dine ønsker. Navn, nummer, flerfargede logoer og våpenskjold er selvfølgelig allerede inkludert i prisen og til og med bilder kan legges ved uten ekstra kostnad. ... videre til mitt design

Forskning og utvikling

Vi inngår ingen kompromisser når det kommer til passformen til klærne våre. Alle våre varer er laget i vår utviklingsavdeling i en kompleks prosess for å støtte våre amatører og profesjonelle idrettsutøvere i deres prestasjoner på best mulig måte. ... videre til forskning og utvikling

Våre partnere i profisport
Nyheter
Vi har jobbet for
[... og over 3000 andre bedrifter]


Design ishockeytrøyer

Mange ishockeylag skulle ønske de kunne designe sine egne trøyer. For å gjøre dette enkelt og ukomplisert, har vi litt hjelp til dere:

Design dine egne ishockeytrøyer

Velg favorittdesignet ditt fra 35 forskjellige design i 3D-Konfiguratoren, bruk ønsket fargekombinasjon og plasser logoer, våpenskjold og sponsorinskripsjoner der du ønsker. Du kan selvsagt også plassere spillernummer, lagnavn og om nødvendig spillernavn. Når du er fornøyd med sluttresultatet kan du lagre designet - så er du i gang med bestillingen!

Slik kan du bestille dine ishockeytrøyer

Mens du designer ishockeytrøyene, kan du få gratis prøvetrøyer til laget ditt fra oss. Når du har funnet de riktige størrelsene, send oss ​​ditt lagrede design via handlekurven, som vi sjekker på nytt. Vi ber deretter om din endelige godkjenning for produksjon, og etter kort leveringstid kan laget ditt spille ishockey i trøyer du har designet selv!

Vi hjelper deg gjerne

Kundeservice er viktig for oss, og det er derfor vi alltid er ved din side. Vi ser frem til å høre fra deg dersom du har spørsmål, enten det gjelder andre ishockeyklær eller leveringstider. Ta gjerne kontakt med oss ved å ringe eller send oss en Mail. Du kan også gjerne bruke vårt kontaktformular.

feedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStarfeedbackStar
Ishockeyklær er tildelt et gjennomsnitt på 4.9 av 5 stjerner basert på 4.036 eKomi-anmeldelser